• nb
  • en
  • de

Camping

oersi

 

 

 

 

 

 

Vi har plass til ca 80 enheter (telt, campingvogner, bobiler). Strømuttak til dei fleste plassane. Ca 35 av plassane er reservert for campere som står på heilårskontrakt.
Det er ingen nummererte plassar, mange av plassane er oppbygt i terrassar. Vi har tilrettelagte områder langs strandsona som er spesielt godt egna for bobilar og campingvogner. Det er mulig å forhåndsbestille plass. Ope trådlaust nett (gratis). Utepeiser/grill til fritt bruk.

det gode campingliv

Det gode liv med bobilferie.

Finn reiserute til Sande Camping her: Kart

GPS KOORDINATER
Breddegrad: 61.851037111
Lengdegrad: 6.9121813773

campingliv

 

 

 

 

 

 

PlusCamp

happy campers live herePlusCamp er ei eigarstyrt campingkjeder med 21 campingplassar fordelt over heile landet. Kravet til ein PlusCamp plass er at det skal tilbys minimum 3 stjerners hytter og campingplassen skal vere klassifisert som 4 stjerners plass. Vi har ekstra fokus på reinhald, kvalitet, god standard og hyggelig vertskap. PlusCamp har endel felles markedsføring i inn- og utland. Vi jobbar også med å få på plass ei ny felles webside med moderende bookingløysing blant anna.

PlusCamp har en lojalitetsfolder/brosjyre der vi stempler kvar campingovernatting – og der den 8. overnattinga er gratis. Om du ikkje får denne folderen utdelt på den PlusCamp plassen du overnatter, så be om å få den! Om du bor i hytter så får du kr.200,- i rabatt på den 8.overnattinga. (NB. vi gir kun 1 type rabatt til kvar enkelt overnatting)

Om du ønsker å bestille plass på ein ny PlusCamp plass etter at du har besøkt oss, så er vi behjelpelig med bestilling. For meir info om PlusCamp klikk på logo under.

Print